BlueMedico
Dansk Hjemmeside English Website
     Profil

Blue Medico ApS blev stiftet i 2005 med henblik på salg og markedsføring af et bredt udvalg af medicinsk udstyr og sundhedsprodukter til både professionelle og private kunder. Blue Medico opererer indenfor 3 forretningsområder:

  • "Blue Medico" beskæftiger sig med grossistsalg af diagnostiske tests til henholdsvis professionel og privat brug.
  • "BabyOrNot" er et internetkoncept, der fokuserer på salg af graviditets– og ægløsningstests til private kunder i en række europæiske lande.
  • "Med24" er ligeledes et internetkoncept, der markedsfører og sælger et bredt udvalg af sundhedsprodukter til mænd og kvinder i alle aldre.

Ledelsen

Kristian Brinckmann
Managing Director
Cand.jur, MBA

Kristian Brinckmann er født i 1975 og blev managing director for Blue Medico i 2005. Han har tidligere været ansat ved det danske advokatfirma Kromann Reumert, hvor han begyndte som advokatfuldmægtig i 2001, og blev advokat i Februar 2004.
Kristian er uddannet cand.jur fra Århus Universitet og har en MBA fra Kent Business, University of Kent i Canterbury, UK.
 

Nils Træholt
Managing Director
Cand.merc(dat.)

Nils Træholt er født i 1975 og blev managing director for Blue Medico i 2005. Han har fra 2001-2005 været ansat som Marketing Manager i Danfoss med ansvar for implementering af globale b2b e-handelssystemer. Han har i en længere periode boet og arbejdet for Danfoss i USA.
Nils er uddannet cand.merc(dat,) fra Handelshøjskolen i Århus.

 

Blue Medico ApS
Parallelvej 26
DK-9480 Løkken
Danmark
Tlf.: +45 9667 2092
Cvr-nummer: 28520832


Har du spørgsmål til et af vores forretningsområder er du velkommen til at kontakte os!