BlueMedico
Dansk Hjemmeside English Website
     Med24
Med24 er en dansk internetbutik med salg af en bred vifte af helse- og sundhedsprodukter, herunder håndkøbsmedicin, kosttilskud, hud- og kropspleje, medicinsk udstyr m.m., til sundhedsbevidste danskere.

I Danmark har der i de senere år været særlig fokus på helse og velvære og afledt heraf har markedet for helse- og sundhedsprodukter været i kraftig vækst. Samtidig synes danskerne for alvor at være ved at tage e-handelen til sig. Det er et område i vækst og med et fortsat stort vækstpotentiale.

Med24 blev lanceret ultimo 2005 og har som klar målsætning at være Danmarks førende inden for sit felt. Dette vil blive opnået ved at tilbyde Danmarks bredeste og lettest tilgængelige udvalg af helse- og sundhedsprodukter, have det højeste serviceniveau samt et tæt og tillidsfuldt forhold til vore kunder.

Med24’s samarbejdspartnere tæller nogle af landets førende distributører af sundheds- og helseprodukter, hvilket medfører, at Med24 til stadighed har mulighed for at dække markedets behov og tilbyde de danske forbrugere de mest populære og anerkendte produkter. Tæt kontakt til de enkelte producenter tilsikrer endvidere det højeste niveau af information og viden om de enkelte produkter.

Med24 besidder et omfattende knowhow om handel over internettet og samarbejder med en af landets førende udviklere af internet shopping systemer. Med24 kan derfor tilbyde en moderne hjemmeside (front-end) hvor kunderne nemt og hurtigt kan navigere rundt i shoppen og hvor brugervenligheden i det hele taget er optimeret i alle steps af købsprocessen. Et avanceret back-end system sikrer hurtig distribution og effektiv lagerstyring.

Med24 fører et bredt udvalg af sundhedsprodukter til mænd og kvinder i alle aldre

Besøg en af vores internetadresser.

www.med24.dk
www.med24.se
www.med24.no