BlueMedico
Dansk Hjemmeside English Website

     BabyOrNot - salg af gravidtetstest og ægløsningstest

BabyOrNot består af en række internetbutikker, hvorfra der sælges graviditetsfremmende produkter (graviditetstest og ægløsningstest) og formidles informationer om at graviditetsrelaterede emner. Konceptet blev lanceret i vinteren 2004 og er med baggrund i en international strategi nu repræsenteret i 8 Europæiske lande.

I Europa har der i de seneste årtier været en stigning i antallet af par som oplever problemer med at blive gravide. For de berørte kan det være en stor psykisk belastning og et problem som ofte holdes internt. En anden trend er ønsket om at teste sig selv med ”hjemmetest” – en trend som begyndte i USA, men som nu har bredt sig til de fleste Europæiske lande. BabyOrNot tilbyder derfor graviditetstest, ægløsningstest og andre graviditetsfremmende produkter samt informationer om graviditetsrelaterede emner via et diskret og anonymt fora.

BabyOrNot’s primære målgruppe er kvinder i alderen 20-40 år, som ønsker at blive gravide. Flere end 100.000 besøger hver måned én af BabyOrNot’s internetsider og vi kommunikerer hver uge med tusinder af brugere via nyhedsbreve og gennem vores fremsendelse af produkter.

BabyOrNot samarbejder bl.a. med verdens ledende fabrikanter af diagnostiske tests og nogle af Europas førende fertilitetsklinikker.

BabyOrNot besidder et omfattende knowhow om handel over internettet og samarbejder med en af landets førende udviklere af internet shopping systemer. BabyOrNot kan derfor tilbyde en moderne hjemmeside (front-end) hvor kunderne nemt og hurtigt kan navigere rundt i shoppen og hvor brugervenligheden i det hele taget er optimeret i alle steps af købsprocessen. Et avanceret back-end system sikrer hurtig distribution og effektiv lagerstyring.

 

BabyOrNot fokuserer på salg af graviditets– og ægløsningstests til kvinder i alderen 20-40 år.

Besøg en af vores internetadresser.

www.babyornot.dk
www.babyornot.co.uk
www.babyornot.com
www.babyornot.pl
www.babyornot.se
www.babyornot.no
www.babyornot.de
www.babyornot.at
www.babyornot.ch